Zdravim, dostal jsem takovej nápad na mezihru. Co tahle kdyby se dala dát pouze jedna vláda, aspoň by se ukázalo jak kdo danou vládu ovláda a první v žebříčku by byli následně třeba kreditově ohodnoceni. Samozřejmě, by tahle mezihra nesměla trvat dlouho, jelikož by mohla po delší době hraní omorzet, ale třeba na tejden nebo by byla možnost, jak tu stále někdo píše, že by se hned ze začátku dalo 300kol a mezihra by trvale jen 24H, takže by se ukázalo kdo je umí co nejlépe využít. Další plus týhle mezihry by mohlo být, že by i lidé, kteří neustále hrají za tu stejnou vládu by mohli ozkoušet nové vlády a jejich výhody/nevýhody. 
No 24H je málo na takovou mezihru, to by se neukázalo kdo jak kliká, ale kdo dřív příjde

Stejně tak si myslím, že 3 dny je opět málo, určitě by to chtělo ten týden, aby se to trochu rozjelo a nebylo to jenom o štěstí. Ale i kdyby to ten týden byl, vyhraje podle mě jenom ten, kdo bude mít štěstí a ne ten, kdo tu vládu zakliká "nejlíp". Třeba všichni fundi, to se prostě nedá nijak ubránit. Vždycky tě někdo propartí, když pojedeš na vojáky, a když už by si jel na továrny, není problém tě vysabotit za fundu atd. Podle mě by to bylo nuda, kde vyhraje ten co bude mít největší štěstí