Nazdárek panáčci elitáci, vývojáři a buh ví co ještě,
spíše to bude otázka na xkukxe na mistra mistrů

Úprava GWG je fajn a nevadí mi, ale chci se zeptat, zda-li -20% rozvědka u demokrata zůstane na pořád nebo se to zase vrátí zpátky. Protože podle mne, když už se zase podařilo zatraktivnit tuto vládu, tak se zase oslabuje a jeste k tomu na slabých místech.
Po této úpravě mne vysabotí i republika. Minulý věk s demokratem jsem byl saboten v jednom kuse, že jsem ty propadnutý kola raději ani nepočítal. takže 10x sabot a dobejvák. Předesílám, že jsem měl "Erko", které vím, že nic neznamená, bylo to 5k agentů na 10k hlíně, jedno spojko podobný a druhý byla farma s 10k. A řeknu, Vám že mi to vubec nestačilo, ono to vlastně nikdy nestačí. Po teto uprave podle mne demo zase odpadne v oblíbenosti. Už teď je ho v této koncepci zase nejmín a příští vek ho podle mne bude jeste min, bduu si to psát na papír abch to nezapomnel

A nebo mi poradte jak se tomu bránit, protože když mi tohle někdo udělá na PWG, tak ho zbombím a napíšu mu poštu, zda-li mi neche vysabotit stihačky. Tady GWG vás vysabotí do nuly a jdou dál, vy jim to ani nemuzete oplatit. Saboty patří do hry, patří do strategie vlád a nikdy jsem nebyl proti nim, ale proč dávat postihy někam, kde už je to tak slabý od samého začátku?
Mějte se hezky kluci.