Webgame forum

Webgame forum

• 20.05.2012, 09:22:55
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

Od 17.10. do 18.10.2011 běží na GWG 26.věk - Frakční alianční spolupráce.

Webgame forum » Webgame » WG politika » GOLD WG (Moderátor: WG politika) » Bojove GWG
Stran: 1 ... 6 7 [8]

Autor Téma: Bojove GWG  (Přečteno 2191 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Naumo

• Průzkumník
Re: Bojove GWG
« Odpověď #105 kdy: 04.02.2012, 19:16:47 »

neplytvat to je proste nehadzat ich pokial fakt nemusis(pokial sa da odtylovat, odtylujes, pokial prejdes rovno partmi, tak partis)... tak ti rakety ostanu na ciele ktore maju privelky bonus, vela tankov atd. neviem co je na tom tak skandalozne... niekto da proste utoky--x-x-dobyvak-konva-konva-dobyvak a to je proste plytvanie konvami

"jak me budes chtit s tou selektivni armadou co se hraje na pwg rozjet kdyz behem prvni minuty ti tam pristane tolik bomb, mechbotu a viru ze nebudes mit cim utocit kdyz sis to nebranil?"

radsej zacni citat co pisem: Neubranil by som to s nicim, lebo v tom pripade by som proste dostal prepad a v prepade ta da ktokolvek. (mas rozviedku? -- vypartit, mas stihacky - zmechovat, nemas stihacky - zbombit)... atd. Nema zmysel bavit sa o dobre postavenych armadach ked sa ledva ubranis aj s dobre postavenou zemou a O genom.
Zaznamenáno

xkukx

• Vedoucí veteran týmu
  • Farmář
  • *
« Odpověď #106 kdy: 04.02.2012, 19:42:00 »

Ano neubranis a proto armadu postavis jak? taky aby jsi mel co nejvetsi expy a co nejmensi ztraty aby jsi mohl zase nazpet utocit a ne 100 kol davat zem do kupy. Tady musis mit uplnej ine mysleni na pwg - o prestiz jde az na druhem miste, hlavni jsou expy :-). Takze proc se snazit aby to nekdo ubranil neni pro to jediny duvod, nikdo neubrani o co go? vzdyt chceme aby vsichni se rezali
Zaznamenáno

Naumo

• Průzkumník
« Odpověď #107 kdy: 04.02.2012, 22:04:10 »

Uvidime co prinesie prax. :)
Zaznamenáno

Promo16

• Farmář
  • *
« Odpověď #108 kdy: 04.02.2012, 23:17:53 »

Prosim ta so 16 operaciami mozes dat sabotov kolko chces a ked mas opiek pod 10 zacnes davat epky das mu spoko kludne na 60%

jen tak letmo jsem to tu preletel, ale tohle je vazne perla, hh pobavil si me chlapce :D
to jako ze nejdriv sabotujes mechy a pak az sundavas spoko kdyz spoko primo ovlinuje silu nepratelske rozvedky...rofl, a asi si nikdy nesabotoval mechy nekomu kdo jich ma treba trikrat tolik co ty, to je pak malo i tech 25operaci...noob :D :applause:
« Poslední změna: 04.02.2012, 23:21:03 od Promo16 »
Zaznamenáno

Naumo

• Průzkumník
« Odpověď #109 kdy: 04.02.2012, 23:37:47 »

jen tak letmo jsem to tu preletel, ale tohle je vazne perla, hh pobavil si me chlapce :D
to jako ze nejdriv sabotujes mechy a pak az sundavas spoko kdyz spoko primo ovlinuje silu nepratelske rozvedky...rofl, a asi si nikdy nesabotoval mechy nekomu kdo jich ma treba trikrat tolik co ty, to je pak malo i tech 25operaci...noob :D :applause:

To mas tak ked sa zaoberas cisto hypotetickymi prikladmi, ked nemas presne dane aky ciel ides sabotovat ze ano... ked prechadzas ako nic mozes sabotovat mechy kym mas narocnost 2 a potom ked mas 10 operacii zacnes davat epidemky lebo prejdu lahsie ako saboty mechov... ale skoda reci. To je chyba ze som sa dal do takychto nezmyselnych diskusii vobec zatiahnut.
Zaznamenáno

sjezdic

• Průzkumník
« Odpověď #110 kdy: 05.02.2012, 00:25:11 »

ne. opravdu uz nebudu po milionte vysvetlovat co bylo s goldem v planu a jak to dopadlo. je mi vas nazor na gold jak vypadal ukradeny protoze to jak vypadal nebylo to jak vypadat mel. a nebudu uz po milionte nekomu vysvetlovat ze hodnotit jizdni vlastnosti auta kteremu v tovarne jeste nestihli vyrobit kola a podvozek muze jen zoufalec...

potrefena husa? Nejaka citlivka ne?

V tom, na co reagujes neni ani to nejmensi hodnoceni gold sveta, nebo narazka ze je dobry nebo spatny nebo makovy.
Me jen velmi zarazilo, jak se muzes obouvat do nekterych hracu kteri maji proste jiny nazor nez ty, kdyz ty sam jsi mel kdysi zda se stejny a navrhl si tri typy valek.... Teda dodnes sem si to myslel zes to byl ty, proto me to prekvapilo...

----
a o tom, jak mel gold svet vypadat a jestli to bylo dobre vymyslene nebo ne se nema cenu bavit se zkrachovalcem, ktery si troufl odstartovat ten polotovar a zahravat si tak s duverou hracu i adminu. Ses jak maly decko, tys to myslel dobre, ba primo skvele, jenze ostatni ti to pokakali a asi i to tlacitko START stiskli nejspise misto tebe, zejo?
Zaznamenáno

sjezdic

• Průzkumník
« Odpověď #111 kdy: 05.02.2012, 00:28:55 »

Ty to tak vidis naumo, protoze ti pristane sesty sabot nebo jeden bombing, tak okamzite total zbrojime a 140 kol do nich, ale tak to proste nebylo...nemel jsi stuky pristalo ti 7 bombeni a pak te sundali, mel jsi si selektivku, tak te poucili proc se to nedela...kazdy drzel armady stylu 200/10/15/10/80....a kdyz te zmechovali a vyflakali mel jsi z toho expy a nic se ti vlastne nestalo jede se dal, na druhou stranu kdyz si drzel 50/5/0/2/120 , tak ti to proste prosabotili a narvali dobyvaky a kdyz sis stezoval pristaly i vyhlazy...takove ja si pamatuju wg kolem 25 veku...proste ty jsi mechoval a byl jsi mechovan a bylo to o bonusech dle nich jsi mel zisky, nikdo te nevymechoval a pak vybombil nebylo proc - bombeni proste neco jako konev / tyl...

jeee, to muselo byt krasnee. Presne podle meho gusta, ty priklady sou dokonaly, akorat dneska to neni moc tolerovano, ale na to s*re pes, kdyz nechces farmit :) [coz nechci, kdyz nemam pacak...]
Zaznamenáno

marv III

• Tester
  • Velitel tanku
  • Číslo hráče:

(#241534)

« Odpověď #112 kdy: 05.02.2012, 01:47:57 »

uz to tu vsetko zavana hypotezou.. treba pockat a uvidi sa, ked sa to vsetko zacne ;)
Zaznamenáno

Jarin II

• Farmář
  • *
« Odpověď #113 kdy: 11.02.2012, 10:44:51 »

Nazdárek panáčci elitáci, vývojáři a buh ví co ještě,
spíše to bude otázka na xkukxe na mistra mistrů :)

Úprava GWG je fajn a nevadí mi, ale chci se zeptat, zda-li -20% rozvědka u demokrata zůstane na pořád nebo se to zase vrátí zpátky. Protože podle mne, když už se zase podařilo zatraktivnit tuto vládu, tak se zase oslabuje a jeste k tomu na slabých místech.

Po této úpravě mne vysabotí i republika. Minulý věk s demokratem jsem byl saboten v jednom kuse, že jsem ty propadnutý kola raději ani nepočítal. takže 10x sabot a dobejvák. Předesílám, že jsem měl "Erko", které vím, že nic neznamená, bylo to 5k agentů na 10k hlíně, jedno spojko podobný a druhý byla farma s 10k. A řeknu, Vám že mi to vubec nestačilo, ono to vlastně nikdy nestačí. Po teto uprave podle mne demo zase odpadne v oblíbenosti. Už teď je ho v této koncepci zase nejmín a příští vek ho podle mne bude jeste min, bduu si to psát na papír abch to nezapomnel  :D

A nebo mi poradte jak se tomu bránit, protože když mi tohle někdo udělá na PWG, tak ho zbombím a napíšu mu poštu, zda-li mi neche vysabotit stihačky. Tady GWG vás vysabotí do nuly a jdou dál, vy jim to ani nemuzete oplatit. Saboty patří do hry, patří do strategie vlád a nikdy jsem nebyl proti nim, ale proč dávat postihy někam, kde už je to tak slabý od samého začátku?

Mějte se hezky kluci.
Zaznamenáno

d13

• Viceadmin
  • Průzkumník
« Odpověď #114 kdy: 11.02.2012, 13:42:47 »

ahoj, na pwg ma demo postih 30%, tady se snizil na 20%. takze tady se ten postih naopak snizil xD jinak rozvedce se neubranis. to nejde
Zaznamenáno

sjezdic

• Průzkumník
« Odpověď #115 kdy: 12.02.2012, 10:43:45 »

tyvole, takovyho psani a vysvetlovani jen aby se dozvedel, ze neumi cist a chapat souvislosti  :D :D
Zaznamenáno

Stín z Hirošimy

• Průzkumník
« Odpověď #116 kdy: 12.02.2012, 13:10:18 »

rozvedce se dá ubránit prevencí.
Zaznamenáno

lenivec

• Farmář
  • *
« Odpověď #117 kdy: 14.02.2012, 15:59:42 »

cavte neviete preco nejde kamosovi zalozit zem na GWG ked si predvcerom zalozil zem na PWG? Nie je gold ale malo by to ist nie?
Zaznamenáno

marv III

• Tester
  • Velitel tanku
  • Číslo hráče:

(#241534)

« Odpověď #118 kdy: 16.02.2012, 21:56:49 »

cavte neviete preco nejde kamosovi zalozit zem na GWG ked si predvcerom zalozil zem na PWG? Nie je gold ale malo by to ist nie?

Bola v tom chyba, ale od dnes by malo byt vsetko v poriadku a kamos sa moze normalne registrovat. Viz. pracovna PWG
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 6 7 [8]

Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 21 dotazů.