tak si těch čísel nebudeš všímat. důležitý pro tebe bude výsledný bonus a základ. Já si myslim, ze to, ze mu skryjeme nektere informacni tabulky, jim akorat uskodime. v podstate s tim nijak nepracujes, jen te to informuje o stavu, v jakem se nachazis. samozrejme, ze jako pokrocily uz od toho odvijis nektere sve kroky, ale neni to zadny ovladaci prvek. nevidim duvod to skryvat. neco jineho by bylo mit stranku se 150 moznými různými akcemi/prikazy ....
No tak jako bud bych to dal povinne vsem nove zalozenym zemim, ze by treba prvni 2 nebo jen prvni vek meli "Novackovsky mod", ael to by take prineslo radu uskali anebo to proste umoznit zobrazit v rozsirenem nebo v jednoduchem zobrazeni, co ty vis, ja uz si ted treba nedokazu predstavit, jestli by se mi to libilo nebo ne

napr. pri odehravani kol, takovy mnozstvi cisel? k cemu je novackovi, aby vedel kolik ma obyvatel a mozna i kolik se mu kazde kolo ubira energie nebo jidla? to treba by se na jeden vek novackovi take skrylo a treba by prisel WG vic na chut nez kdyby tam mel, podle me pro absolutniho novacka absolutne nesmyslne, zobrazeno kolik ma obvyatel (pri odehravce)
detaily bych samozrejme nechal byt tak jak jsou, to jsou proste detaily a ne shrnuti
ale treba ta rozvedka jak je ted, tak nvm jak funguje QH (quickhelp), ale novacek nevi co vsechny akce delaji, a koho bavi cist help, no?

chtelo by to trosku usnadnit WG tem hracum, kteri proste se prihlasej, aby se podivali jake to je, skoro nikdo, zadny uplny novacek, s WG nezacina jen kvuli tomu, ze za 15 veku bude URCITE chtit vyhrat vek, tady jde o to "zahrat si", a to je pro nekoho, kdo si neprecte help absolutne na nic, takze bych to trosku "uzivatelsky zprijemnil" prave treba tim Quickhelpem apod. (Ale to uz jsem zasel trosku jinam.)