Webgame forum

Webgame forum

• 20.05.2012, 09:31:07
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

Od 17.10. do 18.10.2011 běží na GWG 26.věk - Frakční alianční spolupráce.

Webgame forum » Webgame » WG politika (Moderátor: WG politika) » Nováčci

Autor Téma: Nováčci  (Přečteno 2412 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Q4z3R

• Nápověda
  • Velitel bunkru
Re: Nováčci
« Odpověď #30 kdy: 21.02.2011, 11:55:21 »

chyba ucitela.. tak je ta hra dost zlozita na to aby si pametali vsetko a ked mas nastarosti viac hracov tak moze sa stat raz zacas ze nechtiac porusi pravidla, urcite by aspon na jeden vek v skole potrebovali ochranu nech sa to naucia, ked ich nejaky dement vybombi tak sa im ta hra skor sprotivi ako by ju hrali dalsi vek
Zaznamenáno

sawyer007

• Průzkumník
« Odpověď #31 kdy: 21.02.2011, 12:05:57 »

chyba ucitela.. tak je ta hra dost zlozita na to aby si pametali vsetko a ked mas nastarosti viac hracov tak moze sa stat raz zacas ze nechtiac porusi pravidla, urcite by aspon na jeden vek v skole potrebovali ochranu nech sa to naucia, ked ich nejaky dement vybombi tak sa im ta hra skor sprotivi ako by ju hrali dalsi vek

to ano, ale hned na začátku (+ dát to někam viditelně) si učitel snad stanoví určitá pravidla, která se musí dodržovat a pokud je žák nebude dodržovat, tak půjde ze školy. bez toho nejde pořádně učit. jasně, že se může stát, že žák zapomene, ale nikdy se mi nestalo, že by ho za to někdo vybombil do základů.
Zaznamenáno
Plave kapr v medu a říká: "Hustýýýý!"

Snip3er

• Velitel tanku
    • Add me to Skype
« Odpověď #32 kdy: 21.02.2011, 13:25:35 »

Dovolím si poznamenat, že tohle všechno je taky trošku tím, že dneska jsou lidi, především ti mladí, líní si něco přečíst a ani nemají zájem si něco přečíst...vidím to na různých fórech denně. "Moderní nováček" chce prostě přijít a hned všechno umět/vědět, ale to zrovna u WG a nejen tady takhle nejde...
Zaznamenáno
Jeff Mills & Montpelier Philharmonic Orchestra
Jsou to holky potvory, lízají si otvory...

sawyer007

• Průzkumník
« Odpověď #33 kdy: 21.02.2011, 14:08:56 »

Dovolím si poznamenat, že tohle všechno je taky trošku tím, že dneska jsou lidi, především ti mladí, líní si něco přečíst a ani nemají zájem si něco přečíst...vidím to na různých fórech denně. "Moderní nováček" chce prostě přijít a hned všechno umět/vědět, ale to zrovna u WG a nejen tady takhle nejde...

pokud nechce studovat, neni důvod, proč by měl být ve škole ...
Zaznamenáno
Plave kapr v medu a říká: "Hustýýýý!"

marv III

• Tester
  • Velitel tanku
  • Číslo hráče:

(#241534)

« Odpověď #34 kdy: 22.02.2011, 11:22:01 »

Suhlasim s prispevkami od sawyera ;) ...
Obmedzovat takto WG skoly by sme urcite nemohli, pretoze aj viac war, trosku ostrejsia vymena utokov patri k WG a aj k tomu sa novacik musi priucit.

Ano, stava sa, ze sa novacik preklikne, ale vacsinou sa to vsetko ukeca. Ucitel je tu na to, aby si ho zastal, tak isto vacsinou aj sam novacik zisti, ze nieco nie je v poriadku a ospravedlni sa mu. Nehovorim, ze sa nemoze stat, ze obranca je tupec a zacne bombit, ale na to je tu zas dalsia skusenost zmobilizovat vsetkych. Aj ked to nemam rad a nestalo sa mi to este a podla mna to nie je bohvieco. No ked to niekto nevie pochopit a preklikol sa len raz, dvakrat a neuskodil mu takmer vobec, tak preco nenaucit spolupracovat pri takychto situaciach novacikov.
Ale diplomacia je na prvom mieste a ucitelia by mali byt v tomto smere zdatny.

Stale sa najdu taky, co maju chut sa ucit a precitaju si aj dlhe posty. Minuly vek sme mali fakt dobrych novacikov (aj ked no, ok, 2 neboli to prave orechove, ale dalo sa to). Tu sa vsak musia naucit ucitelia nebyt tak trpezlivy a ked novacik neprejavuje aktivitu, tak proste musi prec, lebo vela novacikov sa do skol nedostane, pretoze novacikov je viac, ako miest v skolach.
Zaznamenáno

broookes

• Velitel mechu
« Odpověď #35 kdy: 24.03.2011, 18:44:03 »

Co takhle opět zavést funkce učitelů nováčků kdy každý nováček dostane dva zkušené hráče jako své učitele? Pro mě za mě ať se za to zase rozdávají peníze... ten fakt že si je leckdo nezasloužil a že se rozkrádaly když se rozdaly je sice nepříjemný ale žádný zásadní vliv to dle mého nemělo. A pokud se podívám na Klekyho statistiku tak od oficiálního zrušení odměn pro učitele na přelomu věků 37 a 38 jdou čísla takto:
38   31626
39   31940
40   33037
41   33500
42   25000
43   22780
44   21856
45   21861
46   19687
47   15895
48   14678
49   14983
50   15989

http://kleky.net/wg/histali/zalozeno.phh
ačkoliv do té doby wg jen rostlo i když existovaly výrazné konkurenční hry...

a pokračování známe všichni. Samozřejmě mohou v tom mít prsty i jiné vlivy.. a určitě mají... ale neříkejte mi že tohle vliv nemělo. Podle mě to byl zcela zásadní krok který zablokoval jakékoliv zapojení nových hráčů do hry protože těch škol nikdy nebylo tolik aby stíhaly a hráči ne vždy chtějí do školy ale nějakou tu radu si klidně poslechnou... ale když ji nemají tak skončí po pár neúspěších...
Zaznamenáno

Lord.droL

• Průzkumník
« Odpověď #36 kdy: 28.03.2011, 13:31:39 »

jak sa hovori, lina huba hole nestesti ci jak to je to ceske prislovie...
ja napriklad vzdy ked dostanem postu od niekoho kto chce poradit, tak mu odpisem a niekedy to je teda sakra posta tak na 10 minut citania, minimalne hodim odkaz na stranku kde sa ta vec na ktoru sa pyta riesila, alebo odkaz na stranku helpu kde si to najde...
a myslim si ze vacsina hracov je ochotna poradit len sa treba spytat :)
Zaznamenáno

broookes

• Velitel mechu
« Odpověď #37 kdy: 28.03.2011, 15:43:34 »

a myslim si ze vacsina hracov je ochotna poradit len sa treba spytat :)

ja si taky myslim ze vetsina je ochotna poradit. aspon mne poradil kazdy kdyz jsem se na neco ptal. proto mi prijde naprosto hloupe zrusit tenhle institut kde kazdy novacek mel nekoho predem daneho na koho se muze snadno obratit.
Zaznamenáno

Hadrabator

• Velitel mechu
  • Číslo hráče:

(#162743)

• http://gumi.tym.cz/
« Odpověď #38 kdy: 28.03.2011, 15:58:42 »

Já osobně jsem zásadně proti tomu návratu rádoby učitelů. Je jich relativně dost, navíc jsou zde nápovědy, kam se muže hráč obrátit. Cílem škol je, pomoci hráčům, kteří mají zájem o hru a chtěj se něčemu věnovat, z čehož plyne i jeho zájem buď kontaktovat učitele, svítí to na něho ze všech stran (nevim jak teď teda, ale první co snad uvidí).

Zavedením rádoby učitelů, který by ještě měli dostávat odměny za ně, by dopadalo jako ke konci tý ery nez se to zrušilo - žák měl učitele a 70% jich po tejdnu přestalo radit a kašlali na ně,jen pak brali odměny. Z těchto "nevyškolených" učitelů,co to dělají jen kvuli viditelnosti by byly jen problémy - většina rádoby učitelu by se na žaky vykaslala a žáci by pak ztratili zájem o hru, protože čekají na rady od učitele a on nic,nema cas se mu věnovat a akorát mu zkazí hru a vubec mu nedovolí pochopit systém hry...na výuku musí být nováček fakt pod dohledem několikrát denně (v případě odehravky, dělání pokroků apod.).

Vím sám jak to probíhalo, sám sem v tý době učil, takže jsem sledoval i ty žebříčky, a dost nováčků bylo pořád dole i když "klikali". O tom to není, a navíc kdyz je žák v problému, potřebuje aby mu učitel případně poslal hospy, nebo mu pomohli kolegove z ali k nabrání hlíny a návratu do hry...to ze bude učitel jinde a občas mu napíše je velmi neefektivní,kort v dnešní době aktuálního stavu hráčů, kdy mnoha mladým chybí v mozku určitá část a místo toho tam mají hip hop a hulení...

Školy si myslim šlapou dobře, to jestli budou vynikající je už jen a jen na učitelích, které si musí vedení VT ohlídat a držet nad nima bič, aby plnili svuj učel, protože pokud učitel neni ochoten obětovat svou učitelskou zem ve škole pro dobro žáka a nesnaží se to vylepšit po konzultaci s vedením,tak nemá v týmu co dělat. Odměny pro dobré učitele jsou poměrně slušny, vzhledem k jejich času co do toho vrazí, nevím jak ted ale ja dostaval nakych 30 kreditu asi, coz krasne zaplacne autodokup,reklamy a jeste mi zbyde. Je to o lidech,a mimo VT učitele tohle nedokážou a jen to zkazí případny nováčky. Navíc, nevidim problém v tom, aby si učitele našli cca 4 lidi předchozí vek, kterým zajistí místo, a dalsi si nechají volné pro nově přichozí...ja vetsinou měl dve volny mista kdyz nekdo založí v prubehu veku. celé je to o správné komunikaci mezi vedením,učiteli a pak žáky nebo potencionálními žáky...nedá se spoléhat na to, ze se nováček hned sam ozve, k tomu máme přece nováčkovský list, ze kterého kontaktujeme lidi,nevim jak ostatní,my dotyčným dycky psali uvodní pošty, jestli nemaj zajem,co znají atd...a kdyby nic tak jsme aspon pokecali. Být učitel je sice časově nejnáročnější funkcí wg týmu, ale s tím tam učitele jdou...

Toť můj názor k této věci :beer:
« Poslední změna: 28.03.2011, 16:04:08 od Hadrabator »
Zaznamenáno
Není většího borce než je John Rambo. Dobře je, Hadrabator.

http://gumi.tym.cz/

Stránka vytvořena za 0.062 sekund, 16 dotazů.