Webgame forum

Webgame forum

• 20.05.2012, 09:52:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

Od 17.10. do 18.10.2011 běží na GWG 26.věk - Frakční alianční spolupráce.

Autor Téma: MINIZĚME  (Přečteno 2782 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

broookes

• Velitel mechu
Re: MINIZĚME
« Odpověď #15 kdy: 06.04.2011, 09:53:20 »

Tak potom preco boli minidikty ked na konci nic neziskali? :)

Protože to hráli pouze hráči jejichž zálibou je pouze kazit hru ostatním? Jak jinak si chceš vysvětlit že hraješ něco tak agresivního s čím nemáš šanci dát úspěch ani v prestiži ani v hodnosti?
Zaznamenáno

Hadrabator

• Velitel mechu
  • Číslo hráče:

(#162743)

• http://gumi.tym.cz/
« Odpověď #16 kdy: 06.04.2011, 10:06:34 »

Dřív to byly likvidační strategie o nic víc nešlo, ale měly svou pozici na wg a budili strach a obavy. Ted je to pasé zřízení. Samozřejmě, jako většina lidí,taky jsem si chtel danou strategii vyzkoušet, jel jsem to na 5k hlíny, ale cílem nebylo to kurnit ostatním, ale okrádat, loupežákovat a nabírat suroviny všeho druhu a snažit se načorovat co nejvíce. Dotáh jsem to myslim 2,5+M presu, což celkem slo bez farmení. Dřív nebyl problém si nasázet drogy, dat loupezaky a mít na ruce 60M za odhrávku, přičemž značná část padla na armadu, kterou jsem pak posílal do boje na smrt:).

Jinak mas pravdu, lidi dávali 700k, 300k, 2M, ale to zalezelo na kazdem hraci a jak danou strategii promyslel, zda bezhlavě klikal a bombil,nebo se i o neco snazil. Kdo jen kazil hru,tak likvidoval, na konci dal vyhlazy a vydelal si tim na dalsi odehravku. Kdo se snazil víc a myslel u toho tak uhrával víc.
Zaznamenáno
Není většího borce než je John Rambo. Dobře je, Hadrabator.

http://gumi.tym.cz/

MAFline

• Vedoucí tester
  • Velitel bunkru
« Odpověď #17 kdy: 06.04.2011, 15:20:06 »

Hrál jsem to pro zábavu stejně jako kdysi, když s tím každej ku*vil hru, já si chtěl zamechovat/zapartit, a vymechovat robo s 11 hodností a Z při ztrátách 4k vs 7k mechů mě zkrátka bavilo, jak přišly cyborgové (obvykle týden dva před koncem, ted ale až ve čtvrtek při 85% objeveného vesmíru) tak už to byl jen hon za expy army
Zaznamenáno
MAFline

MAFline

• Vedoucí tester
  • Velitel bunkru
« Odpověď #18 kdy: 06.04.2011, 15:25:49 »

No ale jen dodám, to co je cílem pro jednoho, může být malichernost pro druhého, někdo zkrátka dává každý věk ve velké ali 13 hodnosti, a někdo holt bez produkce rád dá tu 12tku, nebo si vyhraje rekordy, nebo s obřím bonusem sundává bez odpřípravy téměř kohokoli, na koho dosáhne, zkrátka 100 lidí, 100 chutí, ale hrát se s tím dá mnohými způsoby
Zaznamenáno
MAFline

Inchuchuna

• Farmář
  • *
« Odpověď #19 kdy: 04.05.2011, 15:32:10 »

já sem minizemě hrál hodně a nesnažil sem se vyloženě někoho zničit a čísla se s tim taky daly uhrát zajímavý, dal sem s tim několikrát výrazně nad 13ctou hodnost s expama armády kolem 1,1 mil (47 proc bonus) , prostě to byl další zábavnej způsob jak si zatahat, s cyborgama nebyl problém držet pres kolem 800k-1mil na 2k hlíny ..

dále pak
1.) minizemě nepromlouvali do konečnýho pořadí (ve 3tí třetině dosáhli tak na aliance kolem 200 místa v žebříčku a na pořádnou farmu nedosáhli ani smykem)
2.) přinášeli trochu adrelinu do nudný první části věku
3.) nebylo tak těžký se bránit (stačilo nastavět stavebky a ubourat hlínu a prodat balastní tech a trochu přikoupit armády)
4.) aktivizovala se hráčská báze (vznik policie apod.)
5.) způsob jakym se zamezilo jejich hraní (likvidace drog) výrazně přispěla k úbytku hráčů na wg (prodloužení a ztížení smysluplných odehrávek fundy a dikty) ..
Zaznamenáno

Stránka vytvořena za 0.12 sekund, 18 dotazů.