Webgame forum

Webgame forum

• 20.05.2012, 10:09:45
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

Nejčerstvější informace, soutěže přímo na oficiálních stránkach Webgame.cz na Facebook-u, staň se jejím fanouškem!

Autor Téma: Anarchie-->Utop  (Přečteno 2703 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Driver

• Průzkumník
Anarchie-->Utop
« kdy: 05.01.2011, 17:40:10 »

Nějakou dobu o tom přemýšlím a pročítám všelijaké i roky staré strategie. Chtěl bych dát rovnou M asi bezali user. Nevím ještě jsem to nezkoušel ve věku. Celej život jezdím jen mechovací zřízení který se na podobných farmách živý a sundává. Chtěl bych vědět všechno a co nejpodrobněji přes co se jezdí M. Já to zkoušel jen přes techy a někde jsem se dozvěděl že to je neefektivní. Podstatě nevím jak ta farma odehrává...jestli jen kolonizuje nebo něco dotí... Na co se specializuje a chtěl bych jen ve velký ali plný anarchie->utop.

štve mě že nejde forum VR tam by mohlo být taky něco takže kdyby měl nekdo nějakou strategii u sebe rád přečtu a použiju

Díky za všechny příspěvky >:D
Zaznamenáno
Nenávist způsobenou válkou a sundáním jsem nikdy nepovažoval za nenávist, ale za slávu.

d13

• Viceadmin
  • Průzkumník
Re: Anarchie-->Utop
« Odpověď #1 kdy: 05.01.2011, 17:56:20 »

cau, na vr forum todle tusim nebylo. meli jsme to tam v soukrome sekci fourmou nastenky do wg. akorat autor vetsiny textu nebyl od nas, tak nevim, jestli to sem muzu dat, pokud bych to nekde jeste nasel.

kazdopadne zaklad byl mrakac bezali pres jidlo s tim, ze se cekalo na rozvojovku. pak se slozi ali a snazis se bejt stale zelenej, chytas gencle, tocis gencle. pripravujes je na 50k, kde je na sedme vsechny zmenis do cilobve podoby. prvni se expej ecka, pak ocko. ze zacatku branis partiky, rozestaveni hlavne bunkry/vojaci. pak s o genclem i mechy. postupne prestavis na penize vetsinou. zaklad je stavar/popik kvuli kolonizaci a brzke utopce. rozvojovka kdyz to jde, tak ji mt kvuli kolonizaci. pokud mas koule na fuze pri sedmi valkach a podrzi te ali, tak das fuze.... to je cca hodne zhruba jedna z moznych s*ategii. pak jsou lidi, co to jezdej vek na jidlo, branej mechy od zacatku, cvicej rovnou o gencla a obetujou ecka, a podobne. variant je hodne. jde o to, jak moc to chces mit poschrovane pres bonusy do vyroby a jistotu

to je hrubej nacrt
Zaznamenáno

Driver

• Průzkumník
« Odpověď #2 kdy: 05.01.2011, 18:05:05 »

cau, na vr forum todle tusim nebylo. meli jsme to tam v soukrome sekci fourmou nastenky do wg. akorat autor vetsiny textu nebyl od nas, tak nevim, jestli to sem muzu dat, pokud bych to nekde jeste nasel.

kazdopadne zaklad byl mrakac bezali pres jidlo s tim, ze se cekalo na rozvojovku. pak se slozi ali a snazis se bejt stale zelenej, chytas gencle, tocis gencle. pripravujes je na 50k, kde je na sedme vsechny zmenis do cilobve podoby. prvni se expej ecka, pak ocko. ze zacatku branis partiky, rozestaveni hlavne bunkry/vojaci. pak s o genclem i mechy. postupne prestavis na penize vetsinou. zaklad je stavar/popik kvuli kolonizaci a brzke utopce. rozvojovka kdyz to jde, tak ji mt kvuli kolonizaci. pokud mas koule na fuze pri sedmi valkach a podrzi te ali, tak das fuze.... to je cca hodne zhruba jedna z moznych s*ategii. pak jsou lidi, co to jezdej vek na jidlo, branej mechy od zacatku, cvicej rovnou o gencla a obetujou ecka, a podobne. variant je hodne. jde o to, jak moc to chces mit poschrovane pres bonusy do vyroby a jistotu

to je hrubej nacrt

Ahoj díky takovej rám jsem potřeboval hmmm jídlo je asi jistota to se drží dost nahoře... sice bych potřeboval hlevně ten M trochu s detaily ale základ mám a za to děkuju a přidávám karmu  ;) ještě odledně tech strategii tak je nemusíš zde publikovat pokud bys na nějaký někde zakopl tak mi je v textu můžeš poslat do zpráv tady nebo ve hře budu jen rád

na závěr mě zajímá jaký jsi s toho měl pocit protože já jsem nikdy neměl problém sundat anarchii o 2 mega a nepřipadá mi to jako supr strategie co se týče konečnýho umístění...
ano koukám na Astičku ale to je něco jinýho protože on není člověk  :D :D :D

děkuju d13  ;)
Zaznamenáno
Nenávist způsobenou válkou a sundáním jsem nikdy nepovažoval za nenávist, ale za slávu.

Lifik

• Moderator
  • Velitel bunkru
« Odpověď #3 kdy: 05.01.2011, 18:11:06 »

tahle strategie je spis na umisteni jako ali...jel sem to s uni..snad jeden clovek mel trosku lepsi zkusenosti s tim a zadny topkovy hraci tam nebyli a zkoncili sme 7dmy..

na konci pokud to dobre zahrajes,tak mas velkej bonus a diky pokrokum jako protiletecka,hranice atd se na tebe blbe dostavaj..ale samozrejme sundat se to da..

jinak s tim Mkem..zaklad jek psal d13 je poctak si na rozvojovku a tu s full kolama>potom zacit poradne tahat a jet na 4999 hliny,kdy nasledne prestavis vsechno na farmy+samozrejme zabavky  zakladny a kdyz mas prestaveno,tak stavis stavebky a snazisse dat rychle to Mko..staci takle?..jinak stale si musis drzet nakou armu
Zaznamenáno

Snip3er

• Velitel tanku
    • Add me to Skype
« Odpověď #4 kdy: 05.01.2011, 18:15:42 »

1) Tento topic už tu založený jednou je, tak nechápu, proč tento...
2) odkdy je Mko přes techy neefektivní? Naopak, pokud techy dobře zahraješ, dějou se divy...
3) Podle tvého vyjádření mě utvrzuješ v tom, že by sis měl (podle "odehraných věků") osvojit základy a potom tohle podrobně zkoumat...

Každopádně ti nic neberu, určitě ti tu spusta lidí ráda poradí, gl ;)

jinak s tim Mkem..zaklad jek psal d13 je poctak si na rozvojovku a tu s full kolama>potom zacit poradne tahat a jet na 4999 hliny,kdy nasledne prestavis vsechno na farmy+samozrejme zabavky  zakladny a kdyz mas prestaveno,tak stavis stavebky a snazisse dat rychle to Mko..staci takle?..jinak stale si musis drzet nakou armu

Docela by mě zajímalo, na kolik tě to Mko výjde, když začneš tahat až s rozvojovkou, kterou můžeš nahodit až v pátek...Ale jinak tento "návod" by si mohli dát učitelé do zápisníku a kopírovat ho nováčkům :applause:
« Poslední změna: 05.01.2011, 18:23:34 od Snip3er »
Zaznamenáno
Jeff Mills & Montpelier Philharmonic Orchestra
Jsou to holky potvory, lízají si otvory...

d13

• Viceadmin
  • Průzkumník
« Odpověď #5 kdy: 05.01.2011, 18:25:53 »

Mko psal uz lifik. sice muze vypadat neefektivni, ze se seknes na 4999, ale ty stavebky se ti pak hodej, jelikoz setrej kola na stavbu a muzes vic kolonizovat. jen bych dodal, ze na rozvoj s full kolama a idealne si do nej pripravit zem na jidlo - tzv zatechovat

ja to jel jednou s bounty - to byl zazitek. pak s vr jsme to jeli jako relax vek a vyzkouseni neco noveho. samostatna zeme to podle me nema moc sanci, jelikoz pokud kolem sebe mas jine zrizeni, tak v zivote asi nestihas vyexpit pasivne gencle. v anarch utop ali je to slusny a pohodovy, akorat to nema asi moc sanci vyhrat normalni vek, pokud nejsou vsechny ali nizko. jinak za malo penez hodne muziky - to je asi nejlepsi charakteristika.

co se tyce sundani, tak to neni problem. problem je sundat celou ali utopek, kdyz je to spravne udelane, tak to jedna ali proste nezmakne. dalsi vec je znovuobnovitelnost zeme, tu to ma vazne maximalni. zvlast, pokud to jedete, jako jsme to jeli treba my, co nejvic na ufo. 5 zemi v ali melo miny, zbytek super pc. pravda je, ze kvuli tomu jsme hledali ufo uz v protu a miny byl jeden z hlavnich duvodu, proc se ta strategie jela. proste jsme to s nima chteli zkusit xD

to snper:

1. nevim

2. neni neefektivni, ale pro anarch utop strategii to neni spatna volba. my jen dali v pac nejcastejsi volbu, jak se to jezdi. navic techy vyzadujou obecne vic casu nez jidlo a delsi odehry, tadle strategie je zalozena na kratkem tahani nekolikrat behem dne. proste vzdy, kdyz vas sundaj, tak odtahnes 30-40 kol podle potreby a zas cekas na sundani. s techama je to horsi, jelikoz pokud netahas po 140, tak plne nevyuzivas hustotu techu, dele se prodavaji,...

3. to je na koho? lifik je ucitel/profesor, ja si hraju na veterana xD, driver zkuseny hrac, akorat nehraje zrovna tudle strategii. driv nick sirindy, pokud se nemejlim. zaklady snad zmaknute nejakym zpusobem mame vsichni
Zaznamenáno

d13

• Viceadmin
  • Průzkumník
« Odpověď #6 kdy: 05.01.2011, 18:27:57 »

k tomu dotazu na mrakac: je drazsi, samozrejme. ale je to jistota plus mas rozvoj, coz je pro strategii anarch utop zakladni vec na zacatku kvuli kolonizaci. nesmis to brat jako navod na mrakac, ale navod na anarch utop. stejne tak se pred Mkem treba delalo jestePcko kvuli bodum na utopku, coz se normalne taky nedela.
Zaznamenáno

Driver

• Průzkumník
« Odpověď #7 kdy: 05.01.2011, 18:48:26 »

1) Tento topic už tu založený jednou je, tak nechápu, proč tento...
2) odkdy je Mko přes techy neefektivní? Naopak, pokud techy dobře zahraješ, dějou se divy...
3) Podle tvého vyjádření mě utvrzuješ v tom, že by sis měl (podle "odehraných věků") osvojit základy a potom tohle podrobně zkoumat...

Každopádně ti nic neberu, určitě ti tu spusta lidí ráda poradí, gl ;)
Docela by mě zajímalo, na kolik tě to Mko výjde, když začneš tahat až s rozvojovkou, kterou můžeš nahodit až v pátek...Ale jinak tento "návod" by si mohli dát učitelé do zápisníku a kopírovat ho nováčkům :applause:

ahoj
1. v tom topiku co tam je řeší spokojenost a o tu mi právě nejde.
2. taky jsem dělal vždy Mko přes techy bezali ale byly to především mezihry a dělané strategie pro kamarády nebo pro svoji úvahu
3. Každá strategie se postupem času mění a dolaďuje třeba GWG publik nedá se to srovnávat
a) myslím si že když tu je to forum a je tu možnost se něčemu naučit ze soudku kterej je mi naprosto cizí tak nevím kde je problém
b) věř že něco odklikáno mám celou dobu snad za 3 zřízení ale jsou zase dotažené do konce a naprosto perfektní přeba Rep->Robo s 13 hodností standartní mechovací Dikt a nebo i fudna na mechy toho jsem si nesmírně oblíbil  :-X nebo minizemě  :icon_cheeky:

rád půjdu do univerzity a zkusím si to pod očima učitele ale chci vědět do čeho půjdu a jestli to má nějaký smysl  :beer:
« Poslední změna: 05.01.2011, 18:50:22 od Driver »
Zaznamenáno

Snip3er

• Velitel tanku
    • Add me to Skype
« Odpověď #8 kdy: 05.01.2011, 18:53:42 »

d13: to bylo na Drivera, nechápu totiž, proč by mělo být Mko přes techy neefektivní...s tvým postem souhlasím...

Jinak, jestli je Driver SirIndy, tak to stále nic neznamená, jeho web jsem četl několikrát, slušné návody, všechno fajn, ale to, co plodí pod nickem Driver je občas bída...Lifik něco podobnýho, od učitele bych čekal něco víc, než jen "a snazisse dat rychle to Mko.."

Driver: Nevím jak tady, ale na jiných fórech se neřeší, jestli se tam někdo zeptá na spokojenost, není přece tak těžký připsat tvůj post, než mít 5x za sebou stejnej název topicu (např.)... Btw, já něco odklikáno taky mám, podle historie min. 2x tolik co ty, pokud jsi měl krom Drivera jen SirIndyho, Mko jsem dělal xx krát, ...
« Poslední změna: 05.01.2011, 18:56:42 od Snip3er »
Zaznamenáno

Dexter VI

• Redaktor
  • Farmář
  • *
« Odpověď #9 kdy: 05.01.2011, 20:22:51 »

tahle strategie je spis na umisteni jako ali...jel sem to s uni..snad jeden clovek mel trosku lepsi zkusenosti s tim a zadny topkovy hraci tam nebyli a zkoncili sme 7dmy..

na konci pokud to dobre zahrajes,tak mas velkej bonus a diky pokrokum jako protiletecka,hranice atd se na tebe blbe dostavaj..ale samozrejme sundat se to da..

Tahle strategie je spíš alianční? Minulej věk dokázal, že se s ní dá dělat úplně všecko, když se to trochu umí. G.U.M.I. si ve 3 členech dali top 5, 6 a 19. Ve třech obsadili 28. místo jako ali. A pokud jde o Ivana IV, tak ten si tím stylem došel sám v ali pro robokracii a sám v ali bez pomoci si pak doexpil H14. Takže tahle strategie je silná at se jede cokoli, ale naši admini si to stále nemyslí :D
Zaznamenáno

sjezdic

• Průzkumník
« Odpověď #10 kdy: 05.01.2011, 21:11:16 »

Docela by mě zajímalo, na kolik tě to Mko výjde, když začneš tahat až s rozvojovkou, kterou můžeš nahodit až v pátek...

Rozvoj jde dat az v sobotu v poledne
vyjde to s anarchii na cca 16 az 19M penez, dle mnozstvi mraku ten ktery vek
A to jeste za predpokladu, ze nebudes zanedbavat spokojenost (jedes preci na utopii, a 600 kol bez spoko je proste znat) a nebudes kaslat na vesmir (zakladny+techy). To je prijatelna dan za to, ze to jedes bez kompromisu.

a M das s cimkoliv, pokud nejsi blazen, ktery veri ze ausgerechnet jeho nevykradou...
Jen mam pocit, ze na ene to je trochu slabsi, pokud to na ene nestihnes do patecniho vecera. pak se to uz lame a jde to obvykle dost do ....
Zaznamenáno

Snip3er

• Velitel tanku
    • Add me to Skype
« Odpověď #11 kdy: 05.01.2011, 21:24:29 »

Citace: sjezdic
Rozvoj jde dat az v sobotu v poledne

Máš pravdu, neumím počítat...abych přispěl k tématu, do té soboty, kdy bych nahodil rozvoj, do čeho bych ta kola cpal? Většinou to hraju klasicky ve středu, s rozvojem jsem to nezkoušel ani by mě to v životě nenapadlo...z předchozích postů jsem to buď nepochopil nebo neměl z čeho vyčíst...
Zaznamenáno

sjezdic

• Průzkumník
« Odpověď #12 kdy: 05.01.2011, 21:32:05 »

Pokroky. Staci odehrat 340 kol, to je tak akorat na to, abys s rozvojem uz mel od OSN az po pacak komplet spoko pokrytou.
Zaznamenáno

Snip3er

• Velitel tanku
    • Add me to Skype
« Odpověď #13 kdy: 05.01.2011, 22:01:41 »

Asi jsem to špatně pochopil...zeptám se jinak, rozvojovku v tomto případě dávám na jaké rozloze? Ptže z diskuze to chápu tak, že samotná odehrávka začíná až s rozvojem, což by teoreticky znamenalo nechat propadnout cca 300 kol...jestli se tu bavíme o tom, že se klasicky tahá do té doby, než by byla full kola přesně na nahození rozvoje, to je věc jiná  :)
Zaznamenáno

Lifik

• Moderator
  • Velitel bunkru
« Odpověď #14 kdy: 05.01.2011, 22:05:32 »

samozrejme kola si propadat nenechas..rozovjovku davas hned jak muzes(sobota) s plnejma kolama..neni to zavisli na rozloze
Zaznamenáno

Stránka vytvořena za 0.065 sekund, 18 dotazů.