...
Přesně, záleží na tom co je tvým cílem. Jestli umístění jednotlivce tak nej je jet na techy (je to nejstabilnější, můžeš si vybírat co produkuješ), do ali vlézt po Mrakodrapu (já ho třeba dávám na jistotu i za 30 mega) a 600k pokrocích do ali tak abys měl aspoň 140+100. v ali si sám a píšeš funďákům ať ti dávají war, taháš 5x denně jen tak abys dorovnal spoko, držíš vojáky/bunkry. Děláš E geny na 6, pak O gena, někdy kolem robo vlezeš do velké ali a dofarmíš konec. Podle mě jde o nejvíc OP taktiku protože za málo peněz dáš top40 skoro stoprocentně
Budovy, já v protekci hned po 5x laborky udělám zábavní na 20-25% a v závěsu vojenské aspoň na 15% (už v protekci kvůli ufu, každé kolo je znát a superkomp se hodí), v bezali jedu jídlo a techy, podle ceny. Pak uděláš pokroky jako genom, pacák, spolupráci a čekáš na sobotu tak abys při rozvojovce měl 140+200. Pak kolonizuješ a kolonizuješ, na 4999 většinou znova počkám na full kola. Touto dobou už často jedu čistě na techy, popř je na 4999 (když je tam člověk brzo) dobré postavit stavebky. A pak to odtahám co nejrychleji a zvednu to ať jsem nahoře a nejdou do mě pro hlínu. Pak dáváš ty 600k pokroky.
Po celou dobu věku zkoumat žebříček na lidi bez armády (sesvačení na 20%) zapsat si je a sledovat, jak jsou zelení pojet. Takto se dá dat s utopkou v pohodě 19k km docela dost brzo. Při revoluci mívám v pohodě těch 14k km.
Jestli to sem nepatří tak to smažte, nebo hoďte echo a máznu to.