Tak teda aby to nebylo off, tak sem hodim svůj návod, není úplně nejlepší, ale dá se to s nim hrát

Takže začátek hraju podle sirindyho návodu
Jak správně odehrát protekciPo protekci pokračuju až do bodu 3 jeho návodu
A co dále po protekci s tím, že neprodávám všechny vojáky ale jen půlku. mělo by to stačit na pokrytí výdajů.
Potom postavim alespoň 15% základen a nějaký %zábavek tak abych byl co nejmíň se spoko v mínusu a udělám revku.
Naberu hlínu, ale na rozdíl od drtivé většiny návodů co znám, tak nedělám vojenský stát

Někdo si může říct, že je to blbost, ale i tak to jde. Místo +10% síla army mám +5% za spoko, která se mí tímto nesnížila a hlavně nemusím držet tak vysoké % techů abych měl dobrý výsledný efekt, což se pro feudála celkem hodí

v této fázi zastavuji továrnama a to až na úroveň kolem 30% rozlohy.
Dále napokrokuji OSN a spolupráci (dřív sem tyhle pokroky ani nedával kvůli vyššímu počtu drogování, teď je ale drogování omezeno na 100% spoko, tak není důvod tyto pokroky nedat

) samozřejmě hodim pokroky rostliny a genomu, pak i opevněný základny. Pozn. techy se za feudála vyplatí vyrábět a ne nakupovat, proto když chci pokrokovat tak vyrábím určitý druh techů
Mechy dávám až když je cena přijatelná a to je asi kolem 800-1000 vynalezených cena kolem 5,5-6k (kdyžtak mě opravte)
Produkce techů po vynalezení mechů je nastavena následovně 30%automatizace 30%zbraně 15%rozvědka 15% vesmír (jedeme na ufo) zbytek na ene nebo zemědělství podle toho jestli mám i nějaké % farem nebo elektráren. Já si ale rozděluji budovy následovně 15-20% labky 25-30% tovy 15-20% kasárny 10%zábavka do 20% základny a jestli něco zbytek tak buď farmy nebo elektrárny (pohybuje se to do 10%max.)
Pak už záleží na tom co a jak chci jet (robo, feud do konce)
Za připomínky budu rád, návod feud do konce jsem nedával pač ho jezdim jen někdy a to v mezihrách

PS: snad sem na něco nezapomněl, ale to mi kdyžtak vytknete