Ten navod feud na robo je tam dost nepresnosti, napr. revo z 12k, 4 tyden mame mit budovy dle psaneho rozlozeni a po revo mame 80% tovaren, to docela nesedi
spis bych to videl na 35% tovaren a min laboratori, at to pak neni tak brutalni odbouravat, jako prvni ubouravam zabavky, pak farmy, kasarny a az pak labky. Ovsem to uz bychom nemeli nic, pak bych doporucil pod nabrani hliny na 15k zhruba dat pacifismus a zbytek kol budto oddotovat, stavet stavebky nebo jeste nabrat hlinu, za feuda bych drzel jen stratega/vlastence a nemel U gena mozna jen U/E ve stylu Dobyvatel/Stavitel. Misto ochrance bych ale mel spiona aspon na 4 lvlu. Sabotovat nas moc nebudou. pokud budem mit U a O gena zvlast tak stejne nevyrusime osvoboditele, protoze fundaci a repky ho budou expit rychleji. Z robo nevidim duvod proc drzet dva strategy to je kravina, radsi budu utocit tim dobyvatelem s E vlastnosti a drzet vice nez 200 agentu, aspon 500 nestojej skoro nic a ten rozdil je znatelny.
Návod jsem bohužel nepsal já. Některé věci, které tam jsou uvedeny bych pravděpodobně řešil jinak. Taky si myslím, že ten poslední týden před revolucí mohl být jinak napsaný. Též mně tam nesedí ta velká změna % zastavění před a po revoluci. Ten poslední týden bych se píše zaměřil na přestavění budov na továrny, tak abych dosáhl oněch 80% po revoluci.
Osobně moc nesouhlasím s nabíráním území poslední týden před robem a následným ubouráváním. S loupeživými útoky souhlasím.
Co se týče celkového náhledu na strategii, tak bych řekl, že je vhodná spíše do menší aliance. Kde lze mít revoluci více pod kontrolou.
Osvo je feudovy na nic, kazdej ti ho vyrusi protoze ho nemas naexpenyho, nejlepe nacek at mas jistotu a muzes dobyvat vyssi cile
Neřekl bych, že je mu úplně na nic. Záleží na výběru cíle. Pokud se zaměříš hlavně na něj tak se s ním určitě dá hrát. Jistotu bohužel jak píšeš získáš jedině s nacionalistou.
Ten ortodoxní fundamentalismus není napsanej moc dobře. Takže nějaký upřesnění. Vojenský základny spíš 15 musí se to zastavovat po mechování.Držíme par bunkru za prodej pindulíku z domácáku v obraně proti bombení. Osvoboditel je v obraně proti mechování k ničemu, takže ho nedělat. Stačí generálové ochránce/strateg, spion/stavitel. Čím více vojáků padne v utoku tim silnejší bude rozvědka. Nikde tam nepadla veta ze vojaky stavime proto abysme mohli bourat mechy jinak na to nema jet smysl. Protože se to na nic jinýho nehodí. Takže dávat mafii je holej nesmysl. Na to jsou jiný silnější zřízení. Funda se na tohle nehodí. A dávat s tím revoluci na konci věku je uplne ultra nesmysl, protoze kdyz na to jedu celej vek tak bych musel byt k*k*t kdyz mam 12 000 pozemku 4 500 agentu a zhodim s tim 150 000 mechu za 15 operací abych dával nějaký revoluce, kdyz to co mám v ruce je horší než atomovka. Navíc mám možnost dávat neomezene partyzany na posileni mych sabotu snizenim agentu protivnika. Fundamentalismus je nejsilnejsi na konci veku takže žádný -- a nasadit ho na robo - robo ma 100 000 vojaku ja 500 000 poslu tam poslu tam 60 000 pinduliku 20 partu po sobe nedopripravuju army (2 kola utok + 1 dopripravit) agenty to bere za full a z roba zbyde po 20 vybourani - ono se pak v klidu da jit do 5 operací strašná hadra se kterou si pak partak vytře koule. Takže utok na robo po kterým z roba nic nezbylo nam zabral hm. 80 kol. General spion snizil ztraty nasich agentu o 60 procent xd Složení armády: vojáci: 500 000, tanky: 1, bunkry: 20 -30 000, stihačky: 1, mechy:1. Jedna jednotka to je moc dulezity protože když budete utocit s jednim agentem tak vám nikdy neumře.
Jaký smysl má 1 tank, 1 stihačka, 1 mech?
Chico mohl by ses k tem nasim prispevkum vyjadrit
docela by me zajimalo proc je to napsane tak jak je nebo co se ti zda na me verzi spatne
To se musíš zeptat autora článku. Nemám k tvé verzi výhradu