Jméno vládce: Fuji0
Číslo hráče: 168175
Věk: 20
Chodíte na forum politika? /ano,ne/: Jo, občas se podívám, dával jsem i několik návrhů, ten poslední na upravení mrakodrapu se neujal díky tomu, že jsem ho vymyslel v mezihře a moc lidí to nečetlo...
Maximální prestiž /ve veku/:6,5M
Maximalní hodnost /ve veku/:14
Ve kterých jste hráli aliancích?: R3D, BOUNTY, OST3, BEER a mnoho dalších, tyto jsou asi nejznámější...
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/: dříve jsem válčil, luxusní fundu umím, ale poslední dobou zkouším různé strategie na farmu, ted je to třeba robot, několikrát anar-utop
Proč právě vy a ne někdo jiný? : No protože si myslím že mám konstruktivní návrhy, když něco vyplodím a také že se dokážu na věc podívat objektivně, jelikož i farmím, i válčím. zkusil jsem asi všechny strategie, takže si dovedu představit, co který konkrétní návrh udělá pro každou vládu či strategii. také znám dost členů admin teamu osobně z kempu.
Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: no asi by bylo vhodné nějakým způsobem upravit strategii anar-utop, protože je to vážně hrozně silná věc... člověk s tím sice neuhraje topku zemi, ale topku aliancí bez problému...
Něco o mě: Wg hraji osm let, začal jsem na základce v sedmé třídě, kdy jsme mulťačili, porušovali pravidla atd

hraji všechny strategie, nejlépe určitě fundu, dobře umím zahrát repku s přechodem na farmu a anar-utop. ovšem po posledním věku jsme společně s hráčem .Tommy33. rozhodli, že už více nebudeme hrát ve velkých aliancích. Je to akorát o nervy a wg už nestojí za to, aby se u něj člověk vztekal... to bych chtěl také zkusit změnit, jestli to bude možné... aby to zase hrálo 20k lidí... To je asi můj hlavní cíl.