Webgame forum

Webgame forum

• 20.05.2012, 10:15:44
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

Od 17.10. do 18.10.2011 běží na GWG 26.věk - Frakční alianční spolupráce.

Autor Téma: Nabor veteranu  (Přečteno 4205 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Lord Crusty

• Veteran
  • Rekrut
  • **
Nabor veteranu
« kdy: 19.03.2011, 18:46:54 »

Máte zájem podílet se na vývoji novinek a úprav pro WG? Máte jedinečnou příležitost! Do konce věku bude probíhat veřejný výběr veteránů a to snad poprvé v historii !

Výběr veterána je velmi složitý proces. První kolo bude probíhat zde na foru, kde každý zájemce o sobě napíše krátký WG životopis. Následně může být někdo z vás vybrán do dalšího kola, které probíhá přímo na externím foru veteránu. Na veteránském foru jsou dvě přijímací kola. V prvním kole vás čekají otázky od veteránů, jestli vůbec je možnost potencionální spolupráce. Druhé kolo probíhá velmi podobně, kde je zahrnut Admin tým a může vám také položit určité otázky. Nemusíte se ničeho bát, nejedná se o vědomostní test na post nápovědy ale veterána, tudíž můžete počítat s otázkami typu: jaký máš názor na to a ono, popřípadě jak by jsi zlepšil to a ono.

Myslím si, že je to jednoduché.

Všechny zájemce proto prosíme, aby vyplnili tento opravdu stručný formulář a napsali něco o sobě.

Jméno vládce:
Číslo hráče:
Věk:
Chodíte na forum politika? /ano,ne/:
Maximální prestiž /ve veku/:
Maximalní hodnost /ve veku/:
Ve kterých jste hráli aliancích?:
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/:
Proč právě vy a ne někdo jiný? :
Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/:

Formuláře ukládejte zde jako odpovědi na forum. Uzávěrka je na konci věku. Může se stát, že nikdo z vás nebude vhodným kandidátem na postup do dalšího kola. Veteráni se nebudou vyjadřovat. Pokud budete vhodný, ozveme se do pošty. V neposlední řadě, pokud jste dočetli až sem, tak se nezapomenu zmínit o počtu lidí co chceme nabrat. Jedná se o 2-3 nové veterány. Na druhou stranu, pokud budou dobří zájemci, nebráníme se i více.
Poprosím všechny ostatní, aby toto téma nespamovali - příspěvky budou mazány.

Děkuji a těsíme se na vás.
Formulare ukladejte zde jako odpovedi na forum
« Poslední změna: 19.03.2011, 22:26:05 od Lord Crusty »
Zaznamenáno

broookes

• Velitel mechu
Re: Nabor veteranu
« Odpověď #1 kdy: 19.03.2011, 20:07:08 »

Tak já to rozseknu, aby se všichni nebáli sem něco přidat...  :)

Jmeno vladce: broookes
cislo hrace: #139075
vek: 24
chodite na forum politika /ano,ne/: Ano
Maximalni prestiz: 12 151 713
Maximalni hodnost: 13
Ve kterych jste hrali ally: .::R::., B.K., VENDETA, coRp, Marvel,...
Typ hrace /jakou taktiku zastavate/: neutral - někdy farma, někdy expení
Proc prave vy a ne nekdo jiny? : Protože mám zkušenosti nejen ze hry jako mnozí ale i s prací pro veteránský a admin team.
Zakladni vec na kterou se chcete soustredit v tymu /1-2hlavni veci/: Vyrovnávání rovnováhy mezi farmením a expením - tak, aby kdokoliv nemohl zkazit hru téměř komukoliv, když si zamane (- aby dobře zahraná zem byla schopná se ubránit), a přitom aby válčení bylo hlavní prostředek dosažení úspěchu (-vyválčení si místa v topce).
Zaznamenáno

OldMANiack

• Farmář
  • *
« Odpověď #2 kdy: 19.03.2011, 20:08:51 »

jmeno vladce:OldMANiack
cislo hrace:405398
vek:15
chodite na forum politika /ano,ne/:ano
Maximalni prestiz:4.5m
Maximalni hodnost:12
Ve kterych jste hrali ally:vetsinou sam v alianci(kvůli lepším výsledkům) a teď hraji v -=TG=-
Typ hrace /jakou taktiku zastavate/: Válečník, až na par experimentu
Proc prave vy a ne nekdo jiny? : WG je jedna z mých největších zálib a hraji tuto hru už sedmým rokem,mám dost zkušenosti a snahu změnit wg k lepšímu....
Zakladni vec na kterou se chcete soustredit v tymu /1-2hlavni veci/ : nová aktivita ve veteran teamu , samozřejmě nové nápady na vylepšení hry

něco o mě: Jsem z Pardubic, studuji tu SPS potravinářskou, jsem komunikativní, přátelský, k wg mě přivedli kamarádi na základce, a chytlo mě to...
Moje záliby: hudba, fotbal, hokej, florbal ,kolo.
tohle číslo mám kvůli smazání za multáctví(hraní s bratrem na 1 ip),pak mi jeden z adminů řekl abych si založil nový účet(do teď nevím proč)...
to je vše...:)
Zaznamenáno

Snip3er

• Velitel tanku
    • Add me to Skype
« Odpověď #3 kdy: 19.03.2011, 20:13:50 »

Jmeno vladce: Snip3er
cislo hrace: 357366
vek: 22
chodite na forum politika /ano,ne/: ano
Maximalni prestiz: nevím, ale něco kolem 5m
Maximalni hodnost: nevím, 12/13
Ve kterych jste hrali ally: na toto si dovolím neodpovědět z důvodu anonymity
Typ hrace /jakou taktiku zastavate/: všestrannost...
Proc prave vy a ne nekdo jiny? : to pousoudíte vy, ne?  8) (no dobře...jelikož se o post veterána ucházím, je zřejmé, že hru jako takovou ovládám na dostatečné úrovni a mám zájem se podílet na vývoji...myslím, že více se rozepisovat tu nemá smysl, na to bude případně prostor jinde  :) )
Zakladni vec na kterou se chcete soustredit v tymu /1-2hlavni veci/: momentální problematika, opět všestranná...

Btw, dovolím si poznamenat, že tento formulář neobsahuje to, co by obsahovat měl a naopak obsahuje otázky, které jsou zbytečné... :)

Slunce v duši ;)
« Poslední změna: 19.03.2011, 20:31:42 od Snip3er »
Zaznamenáno
Jeff Mills & Montpelier Philharmonic Orchestra
Jsou to holky potvory, lízají si otvory...

Zagato

• Profesor
  • Farmář
  • *
« Odpověď #4 kdy: 19.03.2011, 20:51:18 »

Jméno hráče: Zagato
Číslo hráče: 29763
Věk: 21
Chodíte na fórum politika /ano,ne/: Jo
Maximální prestiž: 10M // opraveno po doplnění informace
Maximální hodnost: 14
Ve kterých jste hráli ali: R3D, .::R::., UED, AHA, SB
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/: Všechny, nejvíc asi fund cover.

Proč právě vy a ne někdo jiný?: Jsem na WG už od 19. věku a před nějakou dobou jsem byl i v GWG vet týmu, než se rozpustil, takže vím, jak to chodí. Mimoto taky dokážu posoudit náročnost některých nápadů, protože sám jsem vývojář.

Základní věc na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: Doplňky pro zpříjemnění hraní. Jinak mě moc nových věcí nenapadá, spíš mi jde hledat skuliny v těch stávajících.
« Poslední změna: 19.03.2011, 22:31:49 od Zagato »
Zaznamenáno

MORDUS

• Farmář
  • *
« Odpověď #5 kdy: 19.03.2011, 20:59:57 »

Jmeno vladce:Mordus
cislo hrace:63219
vek:32
chodite na forum politika /ano,ne/:ano
Maximalni prestiz:něco kolem 4M
Maximalni hodnost: 13
Ve kterych jste hrali ally:LPA, ASSASSINS, R3D, Lordi
Typ hrace /jakou taktiku zastavate/:válečnou a ted i farmící
Proc prave vy a ne nekdo jiny? : mám dlouholeté zkušenosti s WG :) jak s vedením lidí v ali tak i v komunikaci na foru.
Zakladni vec na kterou se chcete soustredit v tymu /1-2hlavni veci/: Hlavní důvod je podílení se na vývoji WG - jak na novinkách tak uprava stávajíciho stavu hry.

díky za přečtení Mord

Zaznamenáno

ToM0

• Farmář
  • *
« Odpověď #6 kdy: 19.03.2011, 22:13:16 »

Jméno vládce: ToM0
Číslo hráče: 51629
Věk: 22
Chodíte na fórum politika? /ano,ne/: teď už ne
Maximální prestiž: 11236770
Maximální hodnost: 14
Ve kterých jste hráli aliancích?: =DS=, n-jedna, .::R::., CRUX
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/: protekce :) jinak spíš farmu, ve válčení už nevidím smysl
Proč právě vy a ne někdo jiný? : nějaké herní zkušenosti jsem za ty roky na wg nabral a jako veterán jsem kdysi krátce fungoval
Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: nic konkrétního nemám, pro mě by to bylo v první řadě odreagování od školy. Velký spamování fóra ode mě nemůže nikdo čekat
Zaznamenáno

Lord Crusty

• Veteran
  • Rekrut
  • **
« Odpověď #7 kdy: 19.03.2011, 22:27:14 »

Poprosim ucastniky co uz odeslali formular aby pripadne opravili maximalni prestiz/hodnost dosazenou ve veku. Mezihry se nepocitaji.

Dekujeme
Zaznamenáno

fuji0

• Farmář
  • *
    • Add me to Skype
« Odpověď #8 kdy: 19.03.2011, 23:00:43 »

Jméno vládce: Fuji0

Číslo hráče: 168175

Věk: 20

Chodíte na forum politika? /ano,ne/: Jo, občas se podívám, dával jsem i několik návrhů, ten poslední na upravení mrakodrapu se neujal díky tomu, že jsem ho vymyslel v mezihře a moc lidí to nečetlo...

Maximální prestiž /ve veku/:6,5M

Maximalní hodnost /ve veku/:14

Ve kterých jste hráli aliancích?: R3D, BOUNTY, OST3, BEER a mnoho dalších, tyto jsou asi nejznámější...

Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/: dříve jsem válčil, luxusní fundu umím, ale poslední dobou zkouším různé strategie na farmu, ted je to třeba robot, několikrát anar-utop

Proč právě vy a ne někdo jiný? : No protože si myslím že mám konstruktivní návrhy, když něco vyplodím a také že se dokážu na věc podívat objektivně, jelikož i farmím, i válčím. zkusil jsem asi všechny strategie, takže si dovedu představit, co který konkrétní návrh udělá pro každou vládu či strategii. také znám dost členů admin teamu osobně z kempu.

Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: no asi by bylo vhodné nějakým způsobem upravit strategii anar-utop, protože je to vážně hrozně silná věc... člověk s tím sice neuhraje topku zemi, ale topku aliancí bez problému...

Něco o mě: Wg hraji osm let, začal jsem na základce v sedmé třídě, kdy jsme mulťačili, porušovali pravidla atd :D hraji všechny strategie, nejlépe určitě fundu, dobře umím zahrát repku s přechodem na farmu a anar-utop. ovšem po posledním věku jsme společně s hráčem .Tommy33. rozhodli, že už více nebudeme hrát ve velkých aliancích. Je to akorát o nervy a wg už nestojí za to, aby se u něj člověk vztekal... to bych chtěl také zkusit změnit, jestli to bude možné... aby to zase hrálo 20k lidí... To je asi můj hlavní cíl.
Zaznamenáno

Promo16

• Farmář
  • *
« Odpověď #9 kdy: 20.03.2011, 00:20:47 »

Jméno vládce: Promo16
Číslo hráče: 297352
Věk: 22
Chodíte na forum politika?: ano
Maximální prestiž: 7M
Maximalní hodnost ve veku: 13
Ve kterých jste hráli aliancích?: Lotta, BumBum
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/: totalni

Proč právě vy a ne někdo jiný? : jsem presvedceny, ze aby mohl vet. tym spravne fungovat, meli by v nem byt zastoupeny nazorove rozdilne typy lidi a to z duvodu aby se neuprednostnovali nektere aspekty hry na ukor ostatnich, coz je podle meho dlouhodoby problem vet. tymu, a take duvod proc jsem se prihlasil

Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: pokusit se prosadit upravy nekterych jiz zavedenych veci a do budoucna pusobit jako protipol vuci nazorum nekterych soucasnych veteranu
« Poslední změna: 20.03.2011, 00:23:02 od Promo16 »
Zaznamenáno

Dhany

• Farmář
  • *
« Odpověď #10 kdy: 20.03.2011, 00:24:42 »

Jméno vládce: Dhany
Číslo hráče: 49 552
Věk: 24
Chodíte na forum politika? /ano,ne/: ANO
Maximální prestiž /ve veku/: 10,7M
Maximalní hodnost /ve veku/: 13
Ve kterých jste hráli aliancích?: Ganja, TSŽ, G.U.M.I., OPPV a dalsi
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/: farma i cover
Proč právě vy a ne někdo jiný? : protoze umim jit hlavou proti zdi kdyz se mi nejaky navrh ci zmena nelibi... umim narovinu rict co si o tom myslim.. nemam problem zkritizovat nekoho nad sebou (v mezich slusneho chovani)
Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: podstatne zmeny hry misto vymysleni kravinek pro udajne pohodlnejsi klikani... napr. Tutorial pro novacky aby hra pro ne byla pochopitelnejsi v zacatcich...

Něco o sobě: WG hraju uz nejakej ten patek, cca 8 let. Dosahl sem rady uspechu at uz osobnich ci hlavne tymovych. Jsem pohodovy mlady muz na letajici hrazde. Nejradsi mam robo, slavii a svoji pritelkyni (v opacnem poradi :-D). Jinak myslim, ze vetsina ADMINS uz o me ma nejakej obrazek, kterej neni potreba nejak doplnovat.
Zaznamenáno
Nemám rád hady....

Rocko

• Farmář
  • *
« Odpověď #11 kdy: 20.03.2011, 09:37:10 »

Jméno vládce: Rocko
Číslo hráče: 37068
Věk: 18
Chodíte na forum politika? /ano,ne/: ano
Maximální prestiž /ve veku/: 8600000
Maximalní hodnost /ve veku/: 13
Ve kterých jste hráli aliancích?: TKD jedině:)
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/: 25 dní bojovník 10 dní farmář kilometrů a pak dotař
Proč právě vy a ne někdo jiný? : Mám mnoho dlouholetých zkušeností ze světa wg, rád bych se podílel na chodu hry a napomáhal rovnováze mezi dotaři a expaři a na vývoji a balancování hry
Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: Pokroky, UFO, vlády a jejich vyváženost, nové typy vlád, nové typy pokroků, více světů, marketing donate systému.

Něco o mě: Jsem pohodový vizionář, který rád přijímá kritiku, rád se hádá a plodí brainstormingem spousty nápadů,
objektivní kritika může přinést ovoce. Ve wg působím řadu let, měl jsem dlouho pauzu proto si již většinu lidí z wg nepamatuji, rád bych však využil této možnosti, alespoň malými krůčky ovlivňovat dění na wg. Jinak jsem vtipný (prý), mám rád srandu, jsem z Ostravy a studuji vysokou školu, miluji sporty jako kolo, plavání, tenis a squash.
Zaznamenáno

Lord Darken Rahl

• Farmář
  • *
« Odpověď #12 kdy: 20.03.2011, 16:26:15 »

Jméno vládce:Lord Darken Rahl
Číslo hráče:94104
Věk:29
Chodíte na forum politika? /ano,ne/:Ano
Maximální prestiž /ve veku/:11M
Maximalní hodnost /ve veku/:13
Ve kterých jste hráli aliancích?:Dhara, JIL, s.m.r.t.,...
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/:drive bojovnik, ted polovicni farma
Proč právě vy a ne někdo jiný? :Rad bych se podilel na chodu hry a pokusil se zkorigovat nektere nedostatky. Myslim ze mam vcelku prehled a smysl pro detaily.
Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: - dbat na rovnovahu hry s ohledem na vladu, pokroky a typ hrani
- prinaset do wg novinky
Zaznamenáno

SKAlpik

• Farmář
  • *
« Odpověď #13 kdy: 20.03.2011, 18:47:18 »

Jméno vládce:SKAlpik
Číslo hráče:176156
Věk:25
Chodíte na forum politika? /ano,ne/:Ne, není důvod. Nikdo se mnou nediskutuje.
Maximální prestiž /ve veku/:11M
Maximalní hodnost /ve veku/:12
Ve kterých jste hráli aliancích?:D1ktator,Vendeta,R3D,Legendy,Kačeři,UVVB,Rytíři
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/:farma
Proč právě vy a ne někdo jiný? :Rad bych využil ověřených, výtečně fungujících hodnot, jež ste aplikovali na goldu částečně na public. Vždy dokáži zvážit všechna východiska a zdravě o nich diskutovat.
Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/: - Zavést změny, jež by přitáhli k webku více lidí. Bratr co mě k wg přived a nekliká pár let, se ptá, co se zde změnilo, od dob kdy hrával, že by začal zase hrát. Když slyší, že moc ne tak nemá moc zájem se vrátit a zkouší jiné internetové hry.
Zaznamenáno

Budzogan Alien

• Velitel tanku
« Odpověď #14 kdy: 20.03.2011, 18:55:45 »

Jméno vládce: BuDzOgAn AlieN
Číslo hráče: (#128837)
Věk: 21
Chodíte na forum politika? /ano,ne/: ano
Maximální prestiž /ve veku/: asi 4m
Maximalní hodnost /ve veku/: 12
Ve kterých jste hráli aliancích?: :bum: UFO SZS
Typ hráče /jakou taktiku zastáváte/: Som variabilny typ hráča. No nehrniem sa do roba i ked som ho par krat hral, ale... asi ma najmenej baví. Inač hrávam všetko.
Proč právě vy a ne někdo jiný? : Pretože tu hrám už nejaku dobu. Zakladam skôr na konštruktívnom riešení či už nápadu, alebo problematiky, ako na "hop alebo trop". Ked som tu dal nejaky návrh, tak aj ked bol zlý, viem si priznať, že aj taky bol. Diskusiou sa toho viac da ziskať ako odmietavým postojom.
Základní věc, na kterou se chcete soustředit v týmu /1-2 hlavní věci/:
- komunikacia, socializacia
- gwg
Zaznamenáno

Stránka vytvořena za 0.069 sekund, 18 dotazů.