Webgame forum

Webgame forum

• 20.05.2012, 10:22:44
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

Nejčerstvější informace, soutěže přímo na oficiálních stránkach Webgame.cz na Facebook-u, staň se jejím fanouškem!

Autor Téma: Dotace/nastavení "běhu země"  (Přečteno 1174 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Naumo

• Průzkumník
Re:Dotace/nastavení "běhu země"
« Odpověď #15 kdy: 23.05.2011, 17:44:16 »

Nj mne sa napriklad pacila medzihra "nieco za nieco", ak si pamatate mohli stat tam menit napr produkciu tovaren za spoko a podobne veci, rozhodne ozivenie a asi nie dako extra komplikovane... tiez by sa casom mohlo daco robit s tymi hodnostami nech su tie bonusy zaujimavejsie.

Prave ten princip nieco za nieco mi pride ako podstata toho co je navrhnute v tomto prispevku, ale bolo by treba aby to bolo fixne aby kazdy nevyuzival rozlicne vyhody pocas veku. ;)
Zaznamenáno

Divnej Emperor

• Průzkumník
  • Číslo hráče:

(#271240)

Re:Dotace/nastavení "běhu země"
« Odpověď #16 kdy: 26.05.2011, 08:58:43 »

když jsem četl toto téma, tak mě napadla ta samá mezihra...rozhodně by se mi líbilo, kdyby se něco podobného zakomponovalo do WG, ovšem právě ta změna oboru (třeba za cenu "malé reoluce") nezní špatně...myslím to tak, že bych jel fundu na vojáky s oborem na expení nebo vojáky a pak od půlky věku bych nahodil obor ene...nebotakněco.

Akorát jak píše broookes, že by to znamenalo ještě větší specializaci zřízení...nevím, nedokáži teď nad tím moc přemýšlet, takže nemohu říci, zda-li je to dobře či špatně, nebo jaké to vlastně je. rozhodně by byl víc vytěžovaný trh a patrně by to prohloubilo propast mei nováčky a zkušenými hráči, protože kdyby dostali za obor vlády bonus do vojenské produkce výměnou za mínus do hospodářské, tak by stejně jako nyní se snažili, vyhnat produkci do zelena, což bych o to víc zhoršilo jejich odehrávku...
Zaznamenáno

Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.