Chápu důvod, ale myslím, že v dnešní době jsou AM nástroje jsou o dost dál a na jiné úrovni. I někdo psal, že smazané pošty nebo příspěvky na foru jsou stejně "archivovány" tudíž je AM vidí i kdyz je dotyčný smazal - viz zpětné bobry. Tak bych chtěl slyšet spíše
názor někoho ze současného týmu, který má v ruce současné AM nástroje, přeci jenom, to zrušení hlášky je někdy kolem 40.-45. věku myslim, a to jeste byly nektere nástroje "nedokonalé". Tak si myslím, že v současné době by to bylo spíše kuprospěchu věci, aby AM nevypadali zle. Spíše by aspoň hráč, u kterého se neprokáže důkaz, a je opravdu nevinný, dostal zprávu s tím, že mu byla kontrolována pošta z důvodu podezření,ale je čistý. Což si myslim, by bylo ferový. (když policie dostane povolení k prohlídce, účastník nemusí být ani doma, ale pak se o tom dozví, že u něj byla policie a něco kontrolovala. Neni možny aby k nemu přišla, zkoukla,odešla a nic se neřeklo :-))
Btw. nevim presne jak to funguje, ani do toho nechci štourat, ani podobny věci, ale zajímá mi to. Je jasny, ze AM si nepřijde ke kompu a neřekne si, hele tomu zkouknu archív, ale myslel jsem to spíše tak - přijde bonz, on ho vyzvedne, zkontroluje - má oprávnění ke kontrole z důvodu bonzu, a pak vyřeší,a kdyby prislo 5 bonzů na jednu zem behem veku od "určité země", nebylo sice nic prokázáno, ale určitý AM měl k dispozici možnost kontroly, tak to není třeba kontrolovat databazi na kontroly ne? Nebo to se taky kontroluje,kdyz se to resi přes bonz?

Zajíma mi to, pokud k tomu nemam co mluvit, klidně mužete říct,tohle budu plně respektovat a hotovo. Jen mi zajímá proč v dnešní době moderních AM nástrojů to stále není zobrazitelné. Když vetsinou dojde bonz - kontrola - vyřešení, netřeba delsího sledování, nejde-li o multáky a ty se stejne pres archiv či poštu moc neřeší.