Webgame forum

Webgame forum

• 20.05.2012, 10:27:07
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

Nejčerstvější informace, soutěže přímo na oficiálních stránkach Webgame.cz na Facebook-u, staň se jejím fanouškem!

Autor Téma: Informace o kontole pošty (země)  (Přečteno 503 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Hadrabator

• Velitel mechu
  • Číslo hráče:

(#162743)

• http://gumi.tym.cz/
Informace o kontole pošty (země)
« kdy: 26.05.2011, 15:56:04 »

Jedna akce mi tuhle myšlenku připomnělo. Nikdy mi na ní nikdo neodpověděl.

Proč se zrušila hláška o kontrole země, archivu či pošty od AM a kompetentních osob?

Mluvil jsem kdysi s altaranem (vývojář), sám řikal ze nevi o tom ze se to rušilo a jestli ano,ze je to holý nesmysl. Kdyz jsem se ptal, nebyl mi dán jasný důvod. Rád bych,aby se to zavedlo, nechtějte slyšet důvod, hlásit ho tu nebudu, to můžete v poště, ale důvod mám z dob tak 15 věků zpátky, kdy mi to začínalo štvát.

Hlavně upozornuji, že šlo o kontroly, kdy jsem opravdu nic neudělal.

Zaznamenáno
Není většího borce než je John Rambo. Dobře je, Hadrabator.

http://gumi.tym.cz/

Hadrabator

• Velitel mechu
  • Číslo hráče:

(#162743)

• http://gumi.tym.cz/
Re:Informace o kontole pošty (země)
« Odpověď #1 kdy: 27.05.2011, 08:00:25 »

Chápu důvod, ale myslím, že v dnešní době jsou AM nástroje jsou o dost dál a na jiné úrovni. I někdo psal, že smazané pošty nebo příspěvky na foru jsou stejně "archivovány" tudíž je AM vidí i kdyz je dotyčný smazal - viz zpětné bobry. Tak bych chtěl slyšet spíše názor někoho ze současného týmu, který má v ruce současné AM nástroje, přeci jenom, to zrušení hlášky je někdy kolem 40.-45. věku myslim, a to jeste byly nektere nástroje "nedokonalé". Tak si myslím, že v současné době by to bylo spíše kuprospěchu věci, aby AM nevypadali zle. Spíše by aspoň hráč, u kterého se neprokáže důkaz, a je opravdu nevinný, dostal zprávu s tím, že mu byla kontrolována pošta z důvodu podezření,ale je čistý. Což si myslim, by bylo ferový. (když policie dostane povolení k prohlídce, účastník nemusí být ani doma, ale pak se o tom dozví, že u něj byla policie a něco kontrolovala. Neni možny aby k nemu přišla, zkoukla,odešla a nic se neřeklo :-))

Btw. nevim presne jak to funguje, ani do toho nechci štourat, ani podobny věci, ale zajímá mi to. Je jasny, ze AM si nepřijde ke kompu a neřekne si, hele tomu zkouknu archív, ale myslel jsem to spíše tak - přijde bonz, on ho vyzvedne, zkontroluje - má oprávnění ke kontrole z důvodu bonzu, a pak vyřeší,a kdyby prislo 5 bonzů na jednu zem behem veku od "určité země", nebylo sice nic prokázáno, ale určitý AM měl k dispozici možnost kontroly, tak to není třeba kontrolovat databazi na kontroly ne? Nebo to se taky kontroluje,kdyz se to resi přes bonz? :) Zajíma mi to, pokud k tomu nemam co mluvit, klidně mužete říct,tohle budu plně respektovat a hotovo. Jen mi zajímá proč v dnešní době moderních AM nástrojů to stále není zobrazitelné. Když vetsinou dojde bonz - kontrola - vyřešení, netřeba delsího sledování, nejde-li o multáky a ty se stejne pres archiv či poštu moc neřeší. :beer:
« Poslední změna: 27.05.2011, 08:06:53 od Hadrabator »
Zaznamenáno
Není většího borce než je John Rambo. Dobře je, Hadrabator.

http://gumi.tym.cz/

Sťatej Bobr

• Tester
  • Průzkumník
  • Číslo hráče:

(#233778)

• Add me to Skype
    • arxarian.eu
« Odpověď #2 kdy: 27.05.2011, 16:12:57 »

zde bych te odkazal primo na poradkovy tym nebo vedeni admins, nadhozenim topcu zde to nevyresis, zde to z adminu prochazeji hlavne moderatori a veterani (coz nejsou cilove skupiny tveho navrhu)
Zaznamenáno

Natinka

• Antimulti
  • Farmář
  • *
« Odpověď #3 kdy: 28.05.2011, 00:28:02 »

Já se vyjádřím za sebe když to tak moc chceš, ale myslim, že brookes to vystihl pěkně takže to nemusim rozepisovat. Sám víš, že o nástrojích ti nikdo z nás nic říct nemůže.  Všechny operace co AM tým dělá se logujou a jsou pečlivě kontrolovány vedením.  A do třetice co má za logiku upozorňovat hráče na to, že je sledován? Jak už tu bylo řečeno pokud nepodvádí nemá se čeho bát pokud jo je jen dobře, že o tom neví.
Zaznamenáno

Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 18 dotazů.