Autor Téma: CS 1.6: Problémy s CS  (Přečteno 6061 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Vasulin

  • Farmář
  • *
  • Příspěvků: 11
  • Karma: +0/-0
CS 1.6: Problémy s CS
« kdy: 12.10.2010, 06:28:17 »
hojte mám problém...Cs mi normalne jelo na notasu...ale pokazila se mi obrazovka na notasu a tu sem nahradil LED monitorem...takze ted mam notas ktery vysila obraz do normalniho LED monitoru

ted kdyz spustim CS tak mi to najede do menu ale nejde tam nic precist, chybi pismena vsecko

nevite co s tim, co nastavit atd

(zkousel sem to nahrat znovu a je to to stejne)
« Poslední změna: 21.02.2011, 20:19:30 od Slejzr »

Offline E.S.O.

  • Multifunkční člen
  • Maintenance
  • Poručík letectva
  • *
  • Příspěvků: 467
  • Karma: +7/-2
  • Číslo hráče:

    (#145909)

Re: Problémy s CS
« Odpověď #1 kdy: 12.10.2010, 11:14:06 »
hojte mám problém...Cs mi normalne jelo na notasu...ale pokazila se mi obrazovka na notasu a tu sem nahradil LED monitorem...takze ted mam notas ktery vysila obraz do normalniho LED monitoru

ted kdyz spustim CS tak mi to najede do menu ale nejde tam nic precist, chybi pismena vsecko

nevite co s tim, co nastavit atd

(zkousel sem to nahrat znovu a je to to stejne)

pravdepodobne spatne rozliseni (???)
netusim kde jinde se nastavuje, ale podle me zpusob, ktery to vyresi je REinstall hry, to je snad prvni vec, kterou udelam, kdyz to nezjistim sam nebo nenajdu na netu a vim, ze jsem neco menil v pc, at uz SW nebo HW :)

Offline Vasulin

  • Farmář
  • *
  • Příspěvků: 11
  • Karma: +0/-0
Re: Problémy s CS
« Odpověď #2 kdy: 12.10.2010, 12:15:51 »
rozlišení sem samozrejme menil jen ve windowsu

ve hre se na nastaveni ani nedostanu kdyz tam neni nic videt

a jak rikal...reinstaloval sem to a dela to to stejne

nemuze to byt tim ze je to stara hra a ja mam LED monitor

Offline ridgeback

  • Průzkumník
  • ****
  • Příspěvků: 140
  • Karma: +9/-5
Re: Problémy s CS
« Odpověď #3 kdy: 12.10.2010, 12:34:37 »
Cus, mas steam? Jestli ano tak najed na svuj profil - Community -  Games -  View Games Library - Counter Strike 1.6 ... na CS 1.6 klikni pravym tlacitkem - tam vyber Properties - Set launch options a do spousteciho radku napis toto:

-w640 -h480
-w800 -h600
-w1024 -h768
atd


Podle toho jake chces rozliseni... no a jestli steam nemas tak netusim, ale i pres NS musi existovat nejaka finta:/
V for Victory

Offline desik

  • Velitel bunkru
  • ***
  • Příspěvků: 77
  • Karma: +3/-0
Re: Problémy s CS
« Odpověď #4 kdy: 04.01.2011, 08:58:52 »



Ahoj, tezko ti radit kdyz nevidime co vidis ty... takze bych doporucil udelat screen obrazovky bud klasicky a pokud by to neukazovalo to co vidis ty tak to vyfotit fotakem. :D ale jine reseni neni. V non steamu mam pocit ze jde nastavit rozliseni cska a me osobne to delalo docela bordel se zobrazenim ale to bylo tim ze jsem mel ve win jine nastaveni obrazovky nez ve hre. Prakticky mi to delalo to ze cela obrazovka hry byla nejak posunuta a pomohlo mi prehodit se do win a zpet.

Offline Vasulin

  • Farmář
  • *
  • Příspěvků: 11
  • Karma: +0/-0
Re: Problémy s CS
« Odpověď #5 kdy: 04.01.2011, 09:10:24 »
jo já zapomněl...to už jde :D ani nevim jak sem to spravil...ale jde to jak ma

akorat ze na ten wg server chodi malo lidi

jako kdyz jsou normal mapy tak si zahraju s botama a vzdycky se nekdo pripoji

ale jak jsou ty amp ci amx mapy tak to stoji za hovno..pac tam si vetsinou sam a ja nebudu cekat az se nekdo pripoji

Offline desik

  • Velitel bunkru
  • ***
  • Příspěvků: 77
  • Karma: +3/-0
Re: Problémy s CS
« Odpověď #6 kdy: 04.01.2011, 10:46:00 »



jak mi hodi pristup na ftp tak zmenim pocet map jen na dejme tomu 3 mapy ktere se budou menit porad a tam ti boti budou... takhle to je na prd kdyz to nedokazes zmenit.

Offline Goliaas

  • Farmář
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-4
Re: Problémy s CS
« Odpověď #7 kdy: 21.02.2011, 20:12:07 »
mám menší problém a to s přepínáním (levá, pravá) mám namysli držení zbraně
jak to mám přepínat (co jsem znal mi nefakčilo)

Offline ridgeback

  • Průzkumník
  • ****
  • Příspěvků: 140
  • Karma: +9/-5
Re: CS 1.6: Problémy s CS
« Odpověď #8 kdy: 21.02.2011, 20:24:44 »
cl_righthand 0
cl_righthand 1

prikazy do konzole, leva;prava ruka

V for Victory

Offline Goliaas

  • Farmář
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-4
Re: CS 1.6: Problémy s CS
« Odpověď #9 kdy: 21.02.2011, 20:36:48 »
děkuji ale ani jeden příkaz nejde

Offline Faro Costiero

  • Farmář
  • *
  • Příspěvků: 1
  • Karma: +0/-0
Re: CS 1.6: Problémy s CS
« Odpověď #10 kdy: 23.02.2011, 14:23:51 »
otazka je, co jsi znal a nefakci :)

Jinak v klasicke 1,6ce je prepinani zbrane v options - zalozka MULTIPLAYER - dole tlacitko advenced... - seste odzhora Weapon alignment (prepinaci roleta left hand/right hand) Ale pokud ti to nejde pres konzoli, tak asi bude neco spatne :)